Nike Air Max 87 Golden Moss

Nike Air Max  Golden Moss Header

Deze schoen, man man man. Er is helemaal niets bijzonders aan. Maar op de foto vind ik hem vet. Geen idee, wellicht komt het door de kleuren combo die wat Sean Wotherspoon achtigs heeft ofzo. Maar dat is wel met heel veel fantasie. En na een paar avonden slecht slapen. Wellicht zie ik het gewoon iet scherp. Misschien is deze schoen niet zo tof in het echt.

Maar fuck voor deze prijs is dieĀ Max 1 gewoon tof toch? Onder de 100 euro omdat ineens iedereen denkt dat we Black Friday vet vinden enzo. Prima, een dacht dat retailers hun marges weg gooien. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan is het credo deze dag. Koop alleen wel de shit die je tegen full retail ook zou halen. Anders is het echt totaal zonde van alles. Volgend jaar zullen vast meer shops het voorbeeld van een paar helden gaan volgen.

Deze Max 1 zal je vast en zeker tegen full retail ook halen en dus stuur ik je nu naar FreshCotton alwaar een hele maatserie van deze units voor weinig te halen is. En had ik al gezegd dat deze Max 1 gewoon met een heerlijke gum zool komt? Nee, bij deze. De schoen heeft een gum zool. Dus dat is een instant cop in een ieders boekje.