Polo Ralph Lauren Camo Down Jacket

Polo Camo Bubble Jacket Header

Ja natuurlijk, Ralph Lauren kan dat gewoon. Een heerlijke down jacket droppen met een prima camo print. Minimale branding, zoals dat het mooiste is. En bam, je favoriete jas voor dit seizoen is ook weer geboren. Deze camo bubble jacket is overigens ook prima als tussenlaag te rocken. Sterker nog, deze met hierover een zwarte Stutterheim als het koud en nat is, ik zie het wel.

Maar ook onder een normale camel wollen jas zie ik nog prima ruimte om deze dons jas van Ralph Lauren te dragen. Laten we wel zijn, deze units zijn eigenlijk juist bedoeld als tussenlaag. En wanneer de tussenlaag sprekend is als deze camo versie, wordt je outfit alleen maar toffer. De prijs is overigens ook niet eens gek voor een Ralph Lauren jas zonder grote grote logo’s en alles. Uiteraard op voorraad bij END.