Rag & Bone Rugby Shirt

Rag Bone Rugby Shirt Header

Jawel jawel, we kunnen stellen dat het Rugby Shirt weer helemaal terug is. En fuck yeah, I love it. Een Rugby Shirt is gewoon goud. Prima op een denim te rocken. Maar wil je een beetje prep gaan, lukt het ook aardig op een chino al dan niet met een button down shirt eronder. Een goed Rugby Shirt heeft geen ingewikkelde designs. Een goed shirt heeft een goede colorblock een witte kraag en een logo op de borst.

Meer ingrediƫnten voor een mooi Rugby Shirt zijn er niet. En wat blijkt, Rag & Bone heeft het uitermate goed begrepen. Zij droppen namelijk dit Rag & Bone Rugby Shirt. In een prima geel blauwe striping. Simpel logo op de borst. Zelfs nog een logo zonder veel merknamenblahblah. Al met al helemaal prima. De prijs, tsja misschien net 50e teveel voor een shirt. Maar hey, het is Rag & Bone dus het is ze vergeven. Je haalt deze bij END. overigens.