Scotch & Soda Satijnen Bomber

Scotch Satijnen Bomber Header

Damn, al veel te lang niet over dit label geschreven. En dat heeft geen enkele bijzondere reden. Zo uit mijn hoofd is die Felix the Cat rammer het laatste item van Scoth & Soda waar ik mijn pen voor heb opgepakt. Maar vandaag spotte ik deze Satijnen Bomber en moest ik er gewoon over schrijven. DIut ding is gewoon vet. Sowieso blijven Bombers altijd vet, maar deze Scotch & Soda variant is gewoon echt tof.

De kraag van deze Bomber is tof, de waistband en manchetten in dezelfde combinatie van wat dik ribgebreide elastiek in het gebroken wit met rode streep. Dikke patch op de rug, kleine patch op de borst. En gewoon een goeie kleur voor de body. De jas is er overigens in een iets meer straat uitvoering ook in het geel. Maar deze donkere variant is net iets meer Rugged. Ik gok dat deze versie dan ook een stuk beter bij de gemiddelde OurBubble lezer past. Check deze jas bij Scotch & Soda.