Tommy Jeans Hoody

Tommy Jeans Hoodie Header

Het gebeurt niet vaak dat ik over Tommy Hilfiger hier schrijf. En nee, hier heb ik niet echt een specifieke reden voor. Wellicht komt het doordat mijn kast tot een aantal jaar terug vol hing met alles van Tommy Hilfiger. Wat dan weer kwam door die prima sample sales ooit van dit label. Tommy Jeans was voor mij altijd een beetje dat vervelende jonge broertje van het label overigens. En van Tommy Jeans heb ik, anders dan de jeans zelf, nooit een item van gekocht.

En dan toch nu iets over Tommy Jeans op OurBubble. Tsja, als ze daar in die lijn een hoody gooien met een groot klassiek logo van het Hilfiger merk en dan dat logo ook nog all over de mouwen heen trappen, dan weet je me te raken.

De polo’s waar ik stapels van had van Tommy hadden allemaal dit logo. Zoveel toffer dan dat vlag achtige logo. Maar ineens waren ze daarmee gestopt en kreeg alles die vlag. Tot nu dan. Dat juist het label van de vlag ineens het label met het toffe logo wordt. De prijs is prima voor een hoodie. Dus halen dat ding bij END.