Viberg Service Boot 2030 Ridgeway

Viberg Service Boot  Ridgeway Header

Sinds ik de webshop van Division Road Inc heb gevonden zie ik mijn wensenlijst alleen maar groeien. Deze gasten hebben stuk voor stuk vette items op stock. Dit is de workwear versie van Frans Boone. Niet dat Frans Boone geen Workwear doet, maar Division Road Inc is nog net even iets meer rugged. Moeilijk uit te leggen hoe, maar wellicht dat een blik op deze schoenen genoeg zegt.

Want van Viberg hebben ze dus blijkbaar bijna alles bij deze shop. Zo ook deze schitterende Service Boot 2030 Ridgeway in Port Vitello Calf. Zeg maar een Vitello Tonato op een leest 2030 van Viberg. Godverdomme wat een heerlijke schoen. Ik zei laatst nog tegen iemand die twijfelde tussen een Red Wing Beckman en Red Wing Brogue Ranger dan een Toe Cap met Brogue details echt lelijk was op een Boot en hij maar voor de Beckman moest gaan. Opzich sta ik nog steeds achter die keuze, de Beckman is by far mooir. Maar een workboot met een Brogue Toe Cap kan wel degelijk zo blijkt.

Godverdomme wat maken ze toch een porno bij Viberg. Deze boot is weer vreselijk aan. Alles klopt gewoon. De zool, het leder, de leest alles. Nou ja, alles behalve de prijs. Want een paartje van dit spul gaat voor de prijs van een nier. En dat maakt het meteen een stuk minder blue collar workwear dan je zou denken. Anyways, deze schoen is vet. En je haalt hem bij Division Road Inc.