Viberg Service Boots 2030 Black CXL

Viberg Service Boots Header

Mijn hemel. Natuurlijk kost het een maand huur dit paar schoenen, maar shit dan heb je wel de meest briljante boots ever aan je voeten. Althans, de meest briljante boots tot ik weer over een ander paar boots schrijf. Je moet alles natuurlijk wel in perspectief blijven zien. Deze Viberg Service Boots zijn gruwelijk.

De Boots hebben als product code 2030 meegekregen, geen idee of daar nog iets van historie achter schuil gaat. Maar hey, het zal vast. De boots zijn gemaakt van een lap heerlijke zwarte Chromexcel leder van het Horween huis. En alles zit vast opeen Vibram Christy zool. Eigenlijk hebben deze boots alles in huis om je favo boots te zijn. Een mix van Vibram Christy met Chromexcel van Horween doet het immers altijd prima. Ironisch is het wel dat een paar blue collar working boots deze hoge prijs hebben, maar dat komt door de tijd waarin we leven gok ik. Je haalt ze bij Division Road Inc, mijn nieuwe favo shop.

Viberg Service Boots

Tags from the story
0 replies on “Viberg Service Boots 2030 Black CXL”