adidas UltraBOOST Triple Black

adidas UltraBOOST Triple Black Header

Is de hype van de UltraBOOST een beetje over ofzo? Hoe kan het zijn dat ik gisteren zoveel in de sale zag liggen bij verschillende shops. En hoe kan het zijn dat deze heerlijke Triple Black UltraBOOST gewoon nog op voorraad ligt bij Mr Porter. Ik kan me nog tijden herinneren dat  het niet uitmaakte welke kleur, ze waren never op stock. En nu, ineens uitverkoop en releases als deze volop verkrijgbaar.

Niet dat ik het erg vind, maar hou me volgende keer ook een beetje op de hoogte. Ik kan mijn serie UltraBOOST graag aanvullen hoor. En dan hoef ik niet op de meest onmogelijke tijden meer de plug te hoeven zoeken. Fijn. Als al die sneakerkapers dan ook even met hun tengels van de Max1 af kunnen blijven. Kan iedereen weer rustig slapen. Deze UltraBOOST spotte ik bij Mr Porter dus.

0 replies on “adidas UltraBOOST Triple Black”