Grenson Joseph Toe Cap Derby Boots

Grenson Joseph Toe Cap Header

Grenson is wat mij betreft een van de betere betaalbare labels waar we hier in Nederland gemakkelijk aan kunnen komen. Voor wat betreft comfort en kwaliteit is er weinig dat kan tippen aan dit heerlijke label. Mijn Grenson Hadley zijn momenteel aan hun tweede poetsbeurt toe. En dat is voor mij vaak het moment dat ik ga kijken wat er nog meer te halen valt.

En zo struikelde ik bij Stuarts over deze Grenson Joseph, een Toe Cap versie van de Hadley. En verdomme wel een ernstig fijne Toe Cap versie. Normaal ga ik voor helemaal clean en strak. Wanneer de keuze een Beckman of een Iron Ranger is, zal ik altijd voor de Beckman gaan. Maar deze Jospeh van Grenson is stiekem wel ernstig prima. Dus wellicht haal ik deze nog voor naast mijn Hadleys. Dat gezegd hebbende, hou er rekening mee dat de Boots van Grenson wat ruimer vallen. Niet erg ik rock ze altijd met dikkere sokken dan mijn andere schoenen, maar toch. Anyways, check Stuarts voor deze boots. Mocht je dikke sokken gaan dragen, neem je AM1 size in UK maten. Mocht je dunne sokken doen, halve maat kleiner nemen. Zo maar een tip.