Gucci x New York Yankees Down Jacket

Gucci Yankees Header

Mijn hemel.

Een jas van bijna twee ruggen.

En ik vind hem nog vet ook.

Ik kan godverdomme wel kappen met doen alsof ik die kritische noot in menswearland kraak.

Na 8 jaar schrijven voor OurBubble ben ik geworden waar ik niets mee heb.

Een Gucci lover.

Maar jezus kijk eens. Dit is toch een gruwelijk vette jas. En niet alleen omdat het Gucci is. Dit is gewoon een vette jas, omdat alles.

Een down jacket in fel oranje. Met een Varsity twist in de kraag en de manchetten. Lomp groot Yankees op de borst. En in een ander lettertype lomp groot Gucci op de schouders. Het is gewoon een belachelijk vette jas.

Geen idee welke outfit je hierbij moet rocken. Maar als ik iets heb begrepen door de jaren heen van Gucci. Is het dat het geen fuck uit maakt wat je hier voor de rest bij draagt. Iedereen in fashionland neemt je sowieso wel serieus met deze Gucci jas aan. Ik spotte de jas bij Mr Porter. En ik ben bang dat je snel moet zijn. Want ook een jas van twee ruggen is binnen no time uitverkocht bij Mr Porter.