Nike Air Max Plus OG

Nike Air Max Plus OG Header

Deze schoen, deze schoen, man man man. Ik heb nog nooit zo lang gewacht op de een retro van een schoen als deze. En nu die er is denk ik, fuck it, ik wacht wel op de sale. Same voor die Oranje knaller van deze unit. En ongetwijfeld ga ik achter het net vissen en weer een kleine 20 jaar wachten tot deze schoen in deze OG kleur beschikbaar is. Maar nu die gewoon in mijn maat nog bij END. ligt denk ik, mwah… ik kan wel even zonder. 

Neemt niet weg dat ik genoeg lui ken die helemaal hype gaan op deze schoen, dus bij deze. Een linkje naar een webshop met stock. Thank me later. 

Ik ga weer even in winterslaap tot de kleur die Ms Dynamite rockte op haar Little Deeper album weer verkrijgbaar is in de sale. Want full retail doen we niet meer aan in deze dure december maand. 

Tags from the story