Nike React Element 55

Nike React Element  Header

Deze Nike schoen jaag ik al enige tijd op. En zoals zo vaak met Nike is nu ineens het moment dat die vrij beschikbaar is in meerdere kleuren. Nike dropt zo vaak een nieuwe schoen in toffe kleurtjes in minimale oplage. Dan vist iedereen achter het net een paar drops lang. En dan ineens droppen ze diezelfde schoen in wat normalere kleuren en dan zijn ze volop beschikbaar voor iedereen.

En zo geschiedde het dat deze Nike React Element 55 in Olive gewoon gehaald kon worden bij END. In deze drop waren er overigens meer kleuren die allemaal nog in diverse maten beschikbaar zijn, check Nike React Element 55 bij END. Maar deze olijfgroene versie is degene welke linea recta richting mijn basket vloog. Gewoon een wit met groene sneaker van high tech materialen, precies waar deze tijd van het jaar om vraagt toch. En ook die was gewoon bij END. te halen dus.