None of the Above Chunky Cable Knit

None of the Above Chunky Knit Crew Header

Die Moc Toe van deze ochtend in een goede outfit krijgen is geen makkelijke taak op het eerste gezicht. Maar na jaren van 7-Eye Chukka’s rocken kan ik zeggen dat het fucking simpel is. Je neem je favo raw denim die net wat tapered loopt. De rolt de broekspijp een paar slagen op. Dan blijft die net boven die schoen een beetje op de collar hangen. Dan gooi je een oxford cloth button down aan. En als het een tikkie aan de koude kant is pak je een lompe kabeltrui. En bam.

Die laatste heeft niet iedereen standaard in de kast hangen, dus daarom deze. None of the Above gooit namelijk heerlijke Chunky Cable Knit sweats. Deze in het ecru is gruwelijk. Je gaat meteen praten als een schipper als je er al naar kijkt. Deze kabeltrui is gemaakt in de UK van 100% merino wol . Dus ja, fucking zacht past wel als omschrijving. De prijs van dit alles valt best mee. En je haalt hem bij Stuarts.