Polo Ralph Lauren MA-1 Bomber

Ralph Lauren MA  Header

Het zal ook niet, de week is net doormidden of het tweede Ralph Lauren item staat alweer online. Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze bij RL ons dik knaken toe stoppen om maar over dit heerlijke label te pennen. Maar niets is minder waar. Het feest alleen al als het wel het geval zou zijn, kolere. Maar Ralph Lauren maakt dus gewoon zoveel goed spul dat er iedere dag wel een item over geschreven kan worden. Deze MA-1 jas is bijvoorbeeld ook weer zo’n item, die moest hier even gegooid worden.

Een simpele olijfgroene bomber met de typische MA-1 voering. Her en der wat Ralph Lauren Patches erop. Verder weinig bijzonders. Gewoon een fucking lekkere jas. Prima op een denim, welke denim dan ook. En ook goed in de mix met die schoenen van vanmorgen. Jawel, END. heeft deze jas op voorraad. De prijs is wel pittig voor een MA-1 Bomber overigens. Maar dat geheel terzijde.