Polo Ralph Lauren Varsity

Ralph Lauren Varsity Header

Laatst liep ik door de Bijenkorf, ik had werkelijk waar net 1 stap binnen gezet of in mijn ooghoek zag ik een paspop met een belachelijk lekkere jas. Beetje focussen en ja het was in de Ralph Lauren hoek. Ik denk, die moet ik van dichterbij bekijken. En godverdomme, wat een juweeltje. De prijs is even schrikken. Maar verdomme wat is dit een heerlijke jas.

De body is van een mooie wolblend gemaakt. En die oogde echt heel vet. De mouwen zijn van een flinke lap leder. De kraag is een sjaalkraag en dat is altijd nog net wat chiquer bij een Varsity dan de standaard kraag. Vervolgens gooit Ralph Lauren er ook nog een subtiel label op en bam. De ultieme Varsity is geboren. Alleen spijtig van de prijs. Maar check hem zelf even bij de Bijenkorf.

Tags from the story