Ralph Lauren Shawl Collar Sweater

Ralph Lauren Purple Label Shawl Collar Header

Lieve lieve Ralph Lauren, je weet ik heb nooit haat jegens het heerlijke label met die naam. Maar wat jullie nu droppen gaat mij zelfs echt te ver. Natuurlijk had ik moeten zien dat het Purple Label is. En natuurlijk kon ik op de foto ook wel zien dat die afwerking goud is. En ja, kasjmier is niet goedkoop. Maar even serieus. VIJFTIENHONDERD EURO voor een TRUI!

Een fucking TRUI, Ralph Lauren? Je kan ook echt te ver gaan. Bij Thom Browne had ik het verwacht. En bij Purple Label, ja zijn prijzen ook wel pittig. Maar dit is pittiger dan vijf Carolina Reapers in een taco. Wel ernstig vette trui, dat dan weer wel. En voor een ieder met teveel geld, check Mr Porter, daar hebben ze deze op stock. En zeg niet dat jullie dit Menswear Magazine niet lezen, want ik zie het dagelijk in mijn affiliate stats. De hoeveelheid geld dat jullie lezers wegtikken bij Mr Porter enzo is ongekend! Maar thanks, dat wel.