Timberland x Aimé Leon Dore 7-Eye Chukka

Timberland Aimé Leon Dore  Eye Header

Yes!

Yes!

Yes!

Eindelijk.

Deze schoen wacht al zo lang op een beetje erkenning. Deze schoen verdient al die erkenning, maar heeft er zo fucking op lang moeten wachten. Deze Timberland 7-eye chukka is ze vet. Alleen iedere keer moest die afleggen. Maar nu gooit nota bene Aimé Leon Dore een drop met deze Timberland 7-Eye Chukka.

In deze collab komt deze heerlijke moc toe van Timberland in een schitterende diep donkerblauwe navy leer. De hiel van de schoen komt in de bekende gele kleur van Timberland. De veters zijn rope laces zoals bekend van de normale 6 inch. En het geheel komt op een Lug zool. Nu moet ik zeggen deze 7-Eye ken ik niet anders dan op een Lug zool. Zo kocht ik die 20 jaar geleden. Zo heb ik die nog in de kast staan.

Enige wat anders is aan deze 7-Eye? De speedhooks bij de bovenste twee gaatjes en het Aimé Leon Dore logo op de zijkant. Maar godverdomme wat een gruwelijk vette schoen is dit. En iedereen ligt weer eens te slapen! Man man man! Snel naar Need Supply voordat de rest ook wakker is.