Tommy Jeans Harrington Jacket

Tommy Jeans Harrington M Header

Grappig, weet je nog laatst die hoodie van Tommy Jeans met dat oldskool logo van ze erop. Blijkt dus dat ze een hele lijn in de Tommy Jeans collectie hebben gegooid met dat logo. Best vet ja. Wat ik dan alleen weer niet begrijp, hoe de fuck doen ze dit in Tommy Jeans? Laten we wel zijn, Tommy Jeans was nou never het meest prestigieuze sublabel van het merk.

Wat dan nog grappiger is, ze gooien nu een Harrington M5 jacket in deze Jeans lijn. Een klassieke jas met een tartan print en het oude Tommy logotje op de borst. En dat gooien ze dan in de Tommy Jeans lijn, om vervolgens op de rug van de jas het logo mega groot te trappen met daarop Tommy Jeans. En fuck it, het resultaat is nog vet ook. Ik heb alleen zo verdomd weinig met Tommy Jeans. Dat klinkt zo plat. Maar dus, wel een vette jas voor weinig geld. Ik spotte hem bij END. 

Tags from the story