Tommy Jeans Hoody

Tommy Jeans Hoody

Weet je nog, een paar weken terug, toen ging ik helemaal hype op de terugkeer van dat oude Tommy logo. Ik vond het alleen gek dat het oude Tommy logo op de Tommy Jeans lijn geplakt werd. En mijn god, wat hebben mijn hersenen mij toch even in de steek gelaten. Toen ik deze foto hieronder zag wist ik ineens weer dat dit logo al vaker op de Jeans lijn gebruikt werd. Ik kan me niet herinneren dat dit logo op de kontzak werd geplakt, maar een plek op de coin pocket staat me nog wel ineens helder voor de geest. Dus mea culpa, ik neem alles terug wat ik heb gezegd. 

Hoewel, ik was natuurlijk wel gewoon enthousiast over die Crest Capsule van Tommy Jeans. Want na die Hoody pende ik ook nog over een heerlijke Harrington jacket uit diezelfde lijn. En in die ruit van die jas komt nu deze Hoody. En fuck yeah, Tommy wat ga je lekker. Deze hoody spotte ik bij de Bijenkorf overigens. Waar natuurlijk die hele lijn op voorraad ligt.