Wolverine 1000 Mile 1940 Boot

Wolverine  Mile Moc Toe  Boot Header

Wolverine 1000 Mile, een van de eerste workboot labels waar ik ooit over geschreven heb. Dit merk kwam ik destijds tegen bij een van de vetste online magazine ever, Two Inch Cuffs. Helaas is dat magazine al jaren geleden er mee op gehouden. Waarschijnlijk hadden ze ook door dat hier geen pepernoot mee te verdienen viel. Niemand klikt op de links, accepteert alle cookies of klikt op de banners. Maar dat maakt niet uit. Het is de liefde voor de items waarom OurBubble nog bestaat.

Maar terug naar Wolverine 1000 Mile, zij maken dus boots. Hele toffe boots gebaseerd op items uit hun jaren oude archief. Deze Moc Toe van Wolverine 1000 Mile is een wederopstanding van een schoen welke ze voor het eerst in 1940 gereleased hebben. De schoen kent de typische fantatsiche Wolverine 1000 Mile afwerking. Uiteraard komt die met een Goodyear Welted zool, de lederen zool is bewerkt met Butyl voor wat waterafstotendheid. De hak komt van Vibram. En het leder van het bovenwerk is natuurlijk weer uit Chicago bij Horween Leather COmpany vandaan gehaald. Deze juweeltjes liggen op voorraad bij Stuarts.

 

0 replies on “Wolverine 1000 Mile 1940 Boot”