BEAMS Bomber Jacket

BEAMS Bomber Header

Jawel, net wanneer je denkt dat je alle soorten Bombers wel de revue hebt laten passeren in 2018, gooit BEAMS nog even een juweeltje over de schutting. Het is een Bomber van een indigo dyed corduroy. Ja precies niet het materiaal waarvan een Bomber gemaakt moet zijn, mocht het een Bomber zijn. Maar dat allemaal geheel terzijde. Deze Bomber is gruwelijk. En als BEAMS vindt dat het een Bomber is, dan zal het wel een Bomber zijn. 

De materialen welke ze gebruikt hebben voor deze jas zijn weer helemaal top. Zoals gezegd is de buitenkant van een mooie indigo corduroy. Nu wordt corduroy al op een hele mooie manier oud, maar dat in combinatie met een indigo behandeling maakt het vast helemaal goud. De jas is gevoerd met een paisley lining. Even zo’n klein detail dat niemand zal zien behalve jij. En toch is het zo’n detail dat deze jas helemaal af maakt. De prijs is pittig, maar hey, dan heb je wel een uniek item aan de schouders hangen. Uiteraard scoor je deze BEAMS Bomber bij Mr Porter