Danner Ridge Hiking Boots

Danner Boots Header

Bij Danner blijven ze ook maar gewoon doen wat ze het beste kunnen. Vreselijk degelijk en mooie hiking boots produceren. Het is een gave. En ja, het klinkt fucking saai. Degelijk en Hiking Boots, maar het feit is, deze schoenen zijn gewoon belachelijk lekker om te zien. Uiterst prima te rocken onder het gros van je raw denims. En je outfit krijgt een instant rugged upgrade wanneer je deze schoenen aan trekt.

Naar het schijnt gaat je Whisky intenser smaken, ruik je overal een mooie boslucht en lijkt het alsof de trap op kantoor een trail in de Rockies is geworden. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel mensen hier die deze schoenen nu bestellen hebben ze degelijke klimkracht van deze boots nu echt dagelijks nodig? Niemand toch? Neemt niet weg dat je outfit wel een upgrade kan gebruiken, dus naar Stuarts toe en deze scoren.