Grenson Archie Tan Calf

Grenson Archie Vibram Tan Calf Header

Deze schoen staat nog hoog op de must have lijst hier. Zeker in deze kleur ook. Eigenlijk zijn er nog maar twee Grenson schoenen die echt mijn schoenen kast nog in moeten en dat is deze Archie op een Vibram zool en zijn hogere broer in dezelfde kleur op een ledere zool. Die twee lijken mij een prima aanvulling op een Lewis op Vibram zool, een Sid met lederen zool, een Scott en een Hadley.

Jazeker, ik ben redelijk Grenson fan. En deze Archie is zo een fucking klassieker. Die gaat ook meteen lekker met al je items in je garderobe. Een raw denim, een trashed denim, een chino in welke kleur dan ook. Het kan gewoon allemaal bij deze schoen. Zomer zonder sokken, winter met wollen sokken, het maakt deze schoen geen mallemoer uit. Deze schoen is zo fucking tijdloos en flexibel. Helaas is die never in de sale bij Grenson. Welke overigens verder wel altijd lekker is. Dus je moet deze Archie of zijn broer de Fred gewoon voor full retail halen bij END.