Nike Crewneck Sweater

Nike Crewneck Header

We gooien even een Nike dag hier op de Bubble. Ben ik even een week offline aan het zijn, gooit Nike ineens de winkels vol met heat. En shit, zo maar ook betaalbare heat. Heeft iemand die Cav Empt drop nog gevolgd trouwens? Die was lekker hey. Ik zag ze voor gekke prijzen op Marktplaats gaan, maar spotte nog gewoon stock bij Nike zelf. Those who know, they know. In de WhatsApp ging het hard. Die 95 is nu wel uitverkocht, maar wat kleding van die collab kan je nog wel bij Nike vinden. Maar daar gaat deze hele post niet over. Deze post gaat over een heerlijke basic crewneck welke ze in twee kleuren hebben. Het is een toffe colorblock sweat, die zo goed uitpakt dat de Swoosh er lekker in verborgen zit. Je moet de hele dag met je linkerarm omhoog lopen wil je die Swoosh laten zien. Maar hey, ik heb nooit gezegd dat hype gaan makkelijk was.

Anyways, de rood wit zwarte variant is natuurlijk het vetste, gewoon omdat het gros van je sneakers rood wit of zwart zijn. Geen hond heeft veel gele sneakers. De basis kleur van die andere sweat die ik hier niet op foto heb, maar waarvan ik wel een link naar Mr Porter heb. En dan het mooiste aan die hele sweater, de prijs. Dit is by far het goedkoopste item dat je ooit hebt gekocht bij Mr Porter. Er compleet van uitgaande dat jij net als ik deze sweater gewoon vet vindt. Zo niet, let me know op de socials. Wie weet vind ik andere shit voor je die wel in je straatje past.