Nike x Off-White Desert Ore Bright Mango

All die drops van Off-White x Nike, ik heb er op zitten haten en vloeken. Het gros was natuurlijk ook wel echt kapot lelijk. En de rest pakte ik non stop een L op, dus tsja dan blijf je haten. Deze week krijgen we weer een nieuwe kans om een L te pakken. De vetste schoen uit The Ten dropt deze week weer in nieuwe kleuren. Een simpele zwart witte variant waar ik een shit load aan foto’s van heb, maar gewoon te lui voor ben om ze hierop te gooien.

Daarnaast dropt deze Desert Ore / Bright Mango 90. En godverdomme, wat een belachelijk lekkere schoen is het. Die kleurencombo is gewoon killing. En dat beetje Off-White dat er aan ge-Off-White is, is minder in your face dan al die andere releases. Dus ook daar scoren ze punten me. De foto’s kwamen binnen via END. Waar ze tegenwoordig met dit soort launches online raffles doen op hun dedicated Launches @END pagina. Best de moeite waard om donderdag even achteraan te gaan.