Nike Zoom 2K

Nike Zoom K

Nike, wat ga je lekker. Die hele Tekno schoen heb ik niet begrepen. Natuurlijk snap ik dat Nike op de dad sneaker hype is gesprongen met die retro release, maar shit, die schoen is het gewoon niet. Maar uit het niets gooit Nike ook deze Zoom 2K in de retro. En ja dan heb je me wel hoor Nike. Wat een heerlijk briljante schoen is dit. Ergens op de Insta-fame zag ik een on feet shot van deze units en dat was vuur hoor.

Deze schoen is gruwelijk. En de prijs is absurd laag. Je kan 6 paar van deze halen en nog goedkoper uit zijn dan een paartje Balenciaga Triple S. Loop je er ook meteen beter bij ook. Serieus ik zag laatst weer iemand met die Triple S en echt hoor. Als je dan toch geld teveel hebt, koop dan Nike tegen resell. Maar dat zijn mijn twee centen. Anyways, deze Nike Zoom 2K is het helemaal voor de komende weken. Ik spotte deze als eerst bij Need Supply, maar zag een alternatieve colorway ook bij de Bijenkorf. En die is ook gruwelijk. Deze colorway hieronder is ook bij de Bijenkorf te halen, maar ook bij FreshCotton. Mocht je echt hard op zoek zijn naar jouw eigen maatje. Thank me later, want deze schoen wordt hype.