Ralph Lauren Polo Bear Crewneck Sweater

Ralph Lauren Polo Bear Crewneck Sweater Header

Jawel, allereerst excuses voor de afwezigheid in de afgelopen weken. Je weet hoe het gaat, je knippert met je ogen en ineens moet je nog tachtigduizend dingen voor de feestdagen en blijkt dat je vier afspraken te veel tijdens de twee kerstdagen hebt. En nee sorry. Ik dacht niet, goh laat ik nog even wat items hier het web op gooien.

Wel had ik vast wat tabs open staan met meuk waar ik zeker nog even over moest pennen. Waaronder wederom een heerlijke sweater van Polo Ralph Lauren. Met daarop, jawel, de Polo Bear. Deze sweater is, zoals alle Polo Bear sweaters, erg vet. De print is met Preppy Bear, de beste Bear. De sweater ligt zowaar nog in alle maten op voorraad bij de Bijenkorf. En dat terwijl deze tab bij mij al een slordige 3 weken open staat. Zal wel geen blogger nog over geschreven hebben, dus enjoy. Haal die sweater bij de Bijenkorf.