Tommy Hilfiger Rugby Shirt Crest Capsule

Tommy Jeans Rugby Shirt Header

Al enige tijd ga ik hier erg goed op die Crest Capsule van die Tommy Jeans lijn. Die collectie in dat sublabel van Tommy Hilfiger waar ze ineens weer dat heerlijke oude logo aan het misbruiken zijn. En ze gooien het op alles. Tommy Hoodie 1, Tommy Hoodie 2 en die dikke Harrington Jacket, het kan allemaal. Op zich was ik dan ook niet verbaast dat deze dropte. Maar toch dacht ik wel, holy shit.

We hebben het over een fucking heerlijk Rugby Shirt. Zo een shirt met prima kraag en goede strepen. Die shirts maakte Ralph Lauren ook altijd. Dik logo op de voorkant, goeie kleurencombo alles. Hoe meer ik van deze Crest Capsule van Tommy Jeans zie, hoe harder ik baal dat ik bijna al mijn oude TH en RL meuk de deur uit heb gedaan. Maar dat geheel terzijde. Het positieve is, ik heb weer een reden om een creditcard te maxxen. Dit shirt spotte ik overigens bij de Bijenkorf, alwaar ze de hele Crest Capsule op voorraad gehad hebben.