Barbour International Washed Camo

Barbour International Washed Camo Header

Barbour maakt al sinds jaar en dag de tofste jassen. Nee eerlijk, shit van hun is nooit, maar dan ook nooit uit de trend. Zij zijn de trend. Zeker wanneer het om degelijke jassen gaat. Nog nooit heb ik iemand in een Barbour jas zien lopen en gedacht, fuck die gast heeft een jas uit het jaar kruik aan. Met een Barbour jas ben je altijd on point. Dat zijn de feiten. Of het ook geldt wanneer je een BVarbour International jas in een verwassen camo koopt, durf ik niet te zeggen. Camo is best wel een trend ding. Met name een paar jaar terug was alles camo. Nee serieus, ik heb zelfs nog camo double monks, want camo.

Maar wellicht bevestigd dit alleen maar mijn eerste zinnen over Barbour. Met iets van Barbour ben je nooit uit de trend. Zij hebben schijt aan de trend. Barbour is tijdloos, trendloos en altijd on point, zo ook deze International Jacket in een heerlijke verwassen camo. Een camo die never gaat vervelen, zelfs wanneer camo eigenlijk al jaren not done is. Uiteraard spotte ik deze jas bij END. de hofleverancier voor alles dat Barbour is.

Barbour-International-Camo