Denham Barcode Crewneck

Denham Barcode Sweater Header

Denham maakt, naast verdomd goeie denims, ook heerlijke basic crewneck sweaters. Ik ben helemaal weg van die JV Raglan meuk van ze. Maar de “normale” basic crewneck sweaters van ze mogen er ook prima wezen. Met prints enzo zijn ze best creatief daar. En deze barcode print met de Denham letters erin is daarin geen uitzondering. Het beste aan de sweater is natuurlijk dat die er gewoon ook in het grijs is. Want laten we wel zijn, een basic crewneck met een vet logo blijft toch wel het tofste in het grijs.

De fit enzo zal allemaal wel in orde zijn. Het is immers Denham. Mocht je denken na het bestellen dat het allemaal kut is, dan heeft Denham in hun eigen webshop best een prima retour mogelijkheid, dus no worries daar. Maar dat gezegd hebbend, gewoon je normale maat bestellen en deze crewneck zal je prima bevallen. Vet label voor een prima eerlijke prijs. Check het in hun Denham webshop.

Denham-Crewneck