Nike Air Max 95 Animal

Nike Air Max  Premium Animal Header

Enige tijd terug dropte deze Animal pack van Nike. Een ladies only variant in een heerlijke lichte Desert met Fuchsia tinten. Er werd door Nike nog wat Panter print tegenaan gegooid en bam, het was een nieuwe Animal Pack. In de Pack zaten onder andere een 98 en deze heerlijk 95. En gek genoeg is alles nog ruim op voorraad. Het was geen Tier Zero drop ofzo, maar shit hey, panter printjes met beige en roze details op een Max 95. Zelfs met een GR zou deze ondertussen uitverkocht moeten zijn. Kan zijn dat de prijs wat steep is, of dat gewoon weer eens de hele wereld aan het slapen is. Maar wat het ook is, doe er je voordeel mee. Je haalt ze gewoon bij Nike, of Freshcotton. Waar je maat nog beschikbaar is. En thank me later. Want over 6 maanden baal je als je deze nu niet gekocht hebt. Mark my words.

Nike Air Max 95 Premium Animal