R.M Williams Chelsea Boots in zwart suède

RM Williams Chelsea Boots Header

Mijn hemel. Dit zijn by far de allermooiste Chelsea Boots die je deze week nog gaat zien. Kijk ik zou liegen als ik zou zeggen de vetste ever, want je weet niet wat er komen gaat. Maar voor nu is dit een verdomd heerlijk paartje Chelsea Boots. Uiteraard komen ze van het gerenommeerde R.M Williams.  Ik meen dat ik ooit al over dit label heb geschreven. En ik geloof zelfs dat het in 2016 was en dat het toen ook om een zwart suède variant ging. En ik geloof dat ik toen zei dat je als man zijnde altijd 1 paar Chelsea Boots moest hebben en als je maar 1 paar zou hebben dat het dan een zwart suède versie moest zijn.

Ik ben te lui om te zoeken, maar meen me het op die manier te herinneren. Kan zijn dat ik nog iets vaags heb geroepen over een andere kleur enzo. En dat als je meer dan x paar zou hebben dat je dan die andere vage kleur ook kon halen. Maar alten we wel zijn. Dat was allemaal gelul. Je hebt niet zoveel schoenen nodig. Je hebt wel een paar zwart suède Chelsea Boots nodig. Dat is een feit. En als je daar dan voor gaat, neem dan een paar van een label dat de rest van je leven mee gaat. Deze R.M. Williams bijvoorbeeld. Ik spotte ze bij East Dane, maar meen me te herinneren dat Stuarts London ze ook op stock heeft.

RM-Williams-Chelsea-Boots