The North Face Paisley Nutspe Jacket

The North Face Nutspe Paisley Header

Oké, de mussen vallen nog net niet dood van het dak. De klimaatverandering zorgt voor een heerlijke vroege lente. Maar ik probeer je vanaf deze plek nog wel even een belachelijk warme down jacket aan te smeren. Gewoon omdat het kan. En omdat het mogelijk morgen allemaal anders kan zijn met die climate change en die vroege lente. Nou ja, vooral die vroege lente dan. Dus, bij deze. Een heerlijke The North Face Nutspe Jacket met een belachelijk goeie print. In de header noem ik het een Paisley, maar dat is gewoon bij gebrek aan een betere omschrijving. Het is namelijk geen Paisley. Echter na drie glazen Buffalo Trace Kentucky Straight ziet het er best uit als een Paisley.

En nee niet zeiken over Buffalo Trace, voor een Bourbon is het een verdomd goeie voor die prijs. Net als die The North Face jas trouwens. Voor die prijs, een verdomd prima winterjas. Koud ga je het hier niet in hebben. En mocht je in een sneeuwstorm terecht komen, val je in ieder geval nog op. Neem wel een fles Buffalo Trace mee, voor de extra warmte. Ik spotte die jas bij Mr Porter en gok niet dat die deze week nog uitverkocht raakt, gezien de weersverwachtingen in heel Europa.

The-North-Face-Nutspe