Aimé Leon Dore Rugby

Aimé Leon Dore Rugby Header

Mijn hemel. Ik heb even zitten spieken in de hele collectie van dit label nu op voorraad bij Mr Porter, maar er is serieus geen enkel item dat niet direct mijn kledingkast in zou mogen. In tegendeel, alles mag nu in mijn maat opgestuurd worden door de vrienden van Mr Porter. Shit.

Alle items zijn minstens even vet. Wellicht komt het door de duidelijke verwijzingen naar de jaren 90 toplabels als RL en TH. En welllicht is mijn liefde voor TH met die Crest Capsule wel aan het licht gekomen. Maar alles uit deze Aimé Leon Dore collectie is vet. Maar er kan natuurlijk maar één item echt het betste zijn. En als ik die zou moeten kiezen kom ik bij dit rugby shirt terecht. Sowieso, het is een rugby shirt. Daarnaast is de colorblock gewoon lekker en is de plaatsing van het logo top. Fuck wat een bazendrop dit. Die rugby spotte ik dus hier bij Mr Porter. En de rest van de Aimé Leon Dore collectie haal je hier.

Aimé Leon Dore