Armor Lux Crewneck

Armor Lux Crewneck Header

Armor Lux is een van die labels waar je altijd low key in kan gaan. Nouja, voorheen was Armor Lux een label waar je rustig on opvallend in rond kon lopen. Mensen die wisten, die wisten. En zij die niet wisten, dachten damn hoe dan. Maar nu komt Armur Lux met een niet zo’n low key item in die Heritage collectie van ze. En eerlijk, ik vind deze sweater nog wel tof ook. Een mooie terry cotton in het navy met een witte lomp grote opdruk van Armor Lux erop. Om vervolgens nog heel subtiel een logo te droppen in een patch op de hem. Tuurlijk, moet kunnen. Deze sweater rock je gewoon als sweater op een denim, maar gaat ook prima met een blauwe oxford cloth button down eronder op een beige chino. Goeie witte sneakers eronder en bam. Maar, gewoon op de zondag op een willekeurige denim op de bank Netflix kijken kan ook prima in deze crtewneck. Ik spotte de sweater bij Stuarts London overigens.

Tags from the story