Filling Pieces RTW Trenchcoat

Filling PIeces Trenchcoat Header

Hell yes, in 2015 riepen we het al. Enige tijd terug zag je al wat exclusieve drops van kleding. Maar nu is er gewoon een ready-to-wear lijn van Filling Pieces verkrijgbaar. De collectie is, zoals de schoenen al jaren zijn. Gewoon keihard. Persoonlijk kan ik het ook ernstig waarderen dat de hele collectie gewoon bij de Bijenkorf te halen valt. Natuurlijk kan je het ook kopen op de site van Filling Pieces, maar wat is er nu lekkerder dan even de Bijenkorf inlopen, die zieke opbouw van FP bekijken en ook even wat kleding te scoren?

Een van mijn persoonlijke favorieten uit de RTW collectie is deze Trenchcoat. Of Mac of hoe je die jas ook wilt noemen. De colorblock is heerlijk. De rbanding is aanwezig en het is fucking Filling Pieces mensen. Dikke props naar het team van Filling Pieces dat ze hiermee op de proppen komen. Maar even serieus, ook hele dikke props naar de buying manager van de Bijenkorf om even die hele collectie maar meteen in te kopen. Bold move wel. Dus check deze jas bij de Bijenkorf, of check de hele Ready-to-Wear collectie van Filling Pieces.

Filling Pieces Trenchcoat