Vans Sk8-Hi UA

Vans Sk Hi UA Header

Godverdomme, Vans, wat ga je lekker! Maar eerlijk, wordt het niet eens tijd dat jullie gewoon standaard maatjes 10 deze kant op sturen? In een soort van abonnement vorm ofzo? Lijkt me haalbaar toch. Iedere maand x euro auto incasso en frisse nieuwe Oldskools en Sk8-Hi’s afleveren. Alle kleuren zijn prima. Zolang het maar suède en/of lederen units zijn. Die full canvas rammers zijn leuk, maar niet voor mij. Beginnen we met deze colorblock versie uit de UA lijn. God mag weten wat dat ook alweer is. Ik heb het ooit uitgezocht en beschreven, maar mijn geheugen is een vergiet. Linksboven hebben we een zoekfunctie voor de site, die best aardig werkt.

Maar anyways Vans, hebben we een deal? En mocht dit business model een succes worden, je weet wie je hierop gewezen heeft toch? If not, dan haal ik ze wel gewoon bij END., daar spotte ik ze immers.

Vans-Sk8-Hi