Diadora Duratech Elite

Yo, hoe is het nou? Sorry, ik was even weg. twee kids krijgen, een projectje hier en daar tussendoor en onderwijl de website lekker slopen. Zo gaan die dingen. Maar nu de zon doorbreekt, het hele land straks minstens twee weken in lockdown zit en ik ik me dan stierlijk ga vervelen dacht ik, we kijken even of dat plaatjes posten op een website nog een beetje lukt. Moet je wel iets om over te schrijven hebben natuurlijk. Dus alle tips zijn weer welkom in de inbox.

Voor nu even een item dat ik laatst spotte. Ik liep voor een pak voeding naar de Jumbo en spotte daar iemand met deze Diadora’s aan. Nu heb ik ooit een paartje mogen ontvangen uit die heritage line van ze, die waren top. En ik dacht, dan moeten deze schoenen ook gewoon goed zitten. Niet zo premium als die heritage lijn, maar wel lekker jaren 90. Als Agassi toen niet bij Nike onder contract stond had hij deze schoenen aangehad. Sowieso! Na een beetje speuren zag ik ze op stock bij END. Het is niet de nieuwste release, maar shit hey, ik probeer ook gewoon even wat stof van deze site af te blazen.

diadora duratech elite full