Aquascutum Tyne Reversible Hooded Jacket

Allereerst sorry, OurBubble had de laatste weken weer even weinig posts. Maar vakantietijden en chaos tussen. Dat gezegd hebbende, we zijn er weer. En hoe. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, deze is voor alle casuals en seizoenskaarthouders. Godskolere, een van de favoriete labels van de terraces, Aquascutum,  heeft weer een heerlijke reversible jacket op de markt geslingerd.

Ook wel lekker op tijd voor het kut weer dat eraan zit te komen. De bus combi wordt haast een feest met deze jas aan. Gewoon een prima capuchon. En mocht het ergens tot een bescheiden opstootje komen met vlekken tot gevolg. De jas is reversible, dus even de binnenkant naar buiten en bam, je loopt er weer schoon en stralend bij. Uiteraard spotte ik deze jas bij Stuarts.

 

0 replies on “Aquascutum Tyne Reversible Hooded Jacket”